Det siger kunderne

Charlotte Emmerys usædvanlige pædagogiske evner og faglige viden, kombineret med en stor personlig indsats og et energisk engagement, har skabt en ekstremt høj grad af tilfredshed hos deltagerne. De har fået nogle gode redskaber og et trygt rum til at overvinde personlige grænser, og de har lært at formidle i praksis.
Peter Karlsen, afdelingsleder i Dansk Røde Kors
Professionel, levende og humørfyldt formidling af essensen af det at være guide! Charlotte leverer en meget professionel og givende undervisning i kulturformidling og guidepraksis baseret på egne erfaringer og derfor umiddelbart anvendeligt for vores guidekursister. Vi glæder os hvert år til at få besøg af Charlotte i Skagen som en kickstart på guidesæsonen.
Anne Sofie Rønne Jensen, Cruise Manager, Skagen
Charlotte høster stor ros fra de studerende på RUC's Turistføreruddannelse for sin undervisningsform, der appellerer til både hjerne og hjerte. Charlotte mestrer en særlig evne til at benytte humor, sprede glæde, engagere og give stof til eftertanke.
Susanne Harazuk, uddannelsesleder på RUC
DU har byggestenene, CHARLOTTE har mørtlen! Det var en absolut fornøjelse af højeste karakter at deltage i Charlottes kursus på guidekurset i Skagen. Ikke alene lærer man teknikkerne, men også om sig selv. Charlotte mestrer på forunderlig vis at binde dine færdigheder sammen med guideteknik og metoder, så det sidder!
Joachim M. Fisher, guide og underviser
Som turistattraktion med 55.000 gæster årligt arbejder vi løbende med videreuddannelse af vores personale inden for service og kommunikation. I den forbindelse har vi haft stor glæde af vores samarbejde med Com2speak. Charlotte Emmery har en umiddelbar og pragmatisk tilgang til emnet, der gør det nemt at omsætte de mange gode input i daglig praksis. Hvorfor gøre det indviklet og akademisk, når det kan gøres sjovt og inspirerende? Jeg kan varmt anbefale Com2speak, når du og dine kollegaer har brug for et frisk pust på kommunikationsfronten.
Lars Holten, direktør for Sagnlandet Lejre
Charlotte har ikke blot et radarblik for den enkelte elevs personlighed og potentiale - hun besidder også den smittende begejstring, der fik mine kompetencer frem og videreudviklet.
Finn Høeg, direktør for ShowMeCopenhagen
Charlotte Emmery formåede på sin engagerende og underholdende måde at gribe deltagerne. Der er ingen tvivl om, at hun har formået at rykke deltagerne med en god blanding af teori og praktiske øvelser.
Anne Engberg, direktør for Dansk Studie Center
Du har virkelig formået at give os alle en positiv feedback, der har bygget os op og fokuseret på det positive i hver enkelt person. Det er en meget sjælden gave. Tak fordi du har holdt os i hånden hele vejen. Tak fordi du har skubbet os. Og tak for de mange gode grin og øvelser, du har kastet os ud i - alt sammen i en meget positiv ånd!
Torsdagsholdet, Turistføreruddannelsen 2010
Charlotte Emmery gjorde os opmærksomme på, at kropssproget betyder mere end halvdelen af kommunikationen og at vi ved at blive mere bevidste om de 9 intelligenser bliver bedre i stand til at tune os andre mennesker.
Bibliotekarforbundet

Ring på 21 63 68 38 
og hør, hvordan jeg også kan hjælpe dig og din virksomhed.
Com2speak v/ Charlotte Emmery | CVR: 33439059 | Sindshvilevej 20A, 3. t.h., 2000 Frederiksberg - Danmark | Tlf.: 21 63 68 38 | emmery.charlotte@gmail.com