Den gode service og det fine værtskab

 – om kunsten at få andre mennesker til at føle sig godt tilpas
 
Hvem vil du selv helst handle hos? Den venlige, imødekommende og vidende person, der behandler dig som en værdsat kunde? Eller den forjagede, nedladende eller åbenlyst uangagerede person, der bare virker, som om det kun kan gå for langsomt med at få dig ud ad døren igen?
 
Svaret er åbenlyst, men alligevel er vi danskere notorisk dårlige til at give klassisk service og give det lille ekstra, der får folk til at komme igen – og der kan din virksomhed hurtigt lægge stor afstand til konkurrenterne!
 

Service er noget, man gi'r – værtskab er noget, man ta'r

 
Det er en grundfølelse hos os alle, at vi trives bedst, hvis vi føler os velkomne, set og anerkendte. Det er dog ikke alle, der tænker over, at det er de små ting, der kan gøre forskellen på, hvordan vores gæster, kunder og øvrige relationer husker et møde eller en oplevelse.
 
Men hvordan tager du føringen som servicemedarbejder eller vært? Hvad kan du konkret gøre for at få andre mennesker til at føle sig værdsatte og specielle? Og hvordan sørger I i fællesskab for, at hele virksomheden går i samme retning, når det handler om at blive kendt for excellent service og værtskab?
 
At arbejde med det gode værtskab er en ny måde at arbejde med din virksomheds værdier på. Denne workshop er for dig, der har gæste-og kundekontakt, eller for samtlige medarbejdere i virksomheder, som har fokus på de værdifulde møder mellem mennesker og den betydning, de kan have for organisationens kultur, vækst – og bundlinje.
 
På 'Den gode service og det fine værtskab' får du konkrete redskaber til at optimere den gode kundeoplevelse, og workshoppen vil samtidig være en booster for medarbejdernes arbejdsglæde og evne til samarbejde. Workshoppen vil byde på en kombination af faglige oplæg, øvelser, refleksion og gruppearbejde. Der er fokus på deltageraktivitet og plads til at dele oplevelser og erfaringer.
 
Vi vil blandt andet komme til at arbejde med:
at skabe den gode stemning
kommunikation og kropssprog
oplevelses-teorier
"værtskabskompasset"
historier fra virkeligheden
kunsten at give ros og komplimenter
 
En klog og sjov workshop i øjenhøjde! Den rykker!
 
Varighed: fra 3 timer til en hel dags kursus, hvor teori og praksis uddybes og afprøves ift. til deltagernes hverdag.
 
Workshoppen kan kombineres med andre kurser. Prisen aftales ud fra varighed og antal deltagere.
 
Vil du også lære at blive den perfekte vært? Ring til mig på 21 63 68 38 og lad os tage en uforpligtende snak om din virksomheds behov.
 
 
 
Kære Charlotte, stor tak for din medvirken i trænings-sessionerne for de aarhusianske taxachauffører. Tilbagemeldingerne fra chaufførerne er meget positive – og jeg deler fuldt ud begejstringen.
Bent Sørensen, kommunikationschef, Aarhus 2017
Com2speak v/ Charlotte Emmery | CVR: 33439059 | Sindshvilevej 20A, 3. t.h., 2000 Frederiksberg - Danmark | Tlf.: 21 63 68 38 | emmery.charlotte@gmail.com