Fængende kommunikation og formidling


Al undervisning i Com2speak handler om at gøre dig bedre til at trænge igennem med dit budskab. Til dine kolleger, dine medarbejdere eller dine kunder. Og til alles bedste.
 
God og effektiv kommunikation er en forudsætning for at nå sine mål. Det nytter ikke særlig meget, hverken som individ eller som organisation, at være dybt genial, hvis ingen andre har hørt om ens kompetencer, ideer eller varer. Og det nytter i øvrigt heller ikke at sætte sig mål, hvis dem, der skal arbejde for at nå målet, ikke har forstået, hvad det går ud på.
 
Com2speak hjælper ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder og organisationer med at forbedre deres mundtlige kommunikation til gavn for såvel arbejdsglæden som bundlinjen. Det sker i et trygt og kompetent læringsmiljø med masser af praktiske øvelser og højt humør. 
 
Alle de tilbudte kurser og workshops kan skræddersys til den enkelte virksomhed og specielle målgrupper, og jeg deltager gerne i et uforpligtende møde, hvor muligheder og program kan drøftes.
Jeg tilbyder også at skræddersy kurser til dig og dit team inden for:
 

Samarbejde

Teambuilding

Præsentationsteknik

Personlig udvikling

 
Ring på 21 63 68 38 og hør, hvad jeg kan hjælpe dig med.
 
 
 
Creativity is intelligence having fun.
Albert Einstein
Lov mig, du altid vil huske, at du er modigere end du synes, stærkere end du ser ud til og klogere end du tror.
Peter Plys
Vi laver alle sammen to taler – én, der kan ses
og én, der kan høres.
William Shakespeare
People may not always remember exactly what you said or what you did – but they will always remember how you made them feel.
Ukendt
Det er umuligt, sagde Tvivlen.
– Det er farligt, sagde Frygten. – Det er unødvendigt, sagde Fornuften. – Gør det alligevel, hviskede Hjertet.
Ukendt
Com2speak v/ Charlotte Emmery | CVR: 33439059 | Sindshvilevej 20A, 3. t.h., 2000 Frederiksberg - Danmark | Tlf.: 21 63 68 38 | emmery.charlotte@gmail.com